Almanah d.o.o., Tonžino 8, 51000 Rijeka, OIB 61709527789 (u daljnjem tekstu: „Almanah“) kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Korištenje stranice www.almanah.hr

Almanah je vlasnik stranice www.almanah.hr te prilikom posjeta istoj automatski prikupljamo određene podatke.

Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitili Vaše podatke. Bilo koji osobni podatak koji ste nam stavili na raspolaganje, u prijenosu će biti enkriptiran preko algoritama kako bi maksimalno osigurali sigurnost naše stranice, a kako bi se izbjegla zlouporaba podataka od strane trećih osoba. Naše se sigurnosne mjere kontinuirano unapređuju sukladno tehnološkom razvoju.

Odgovaranje na Vaše upite

Almanah osobitu pažnju posvećuje korisnicima naših usluga. Vaša vjernost nam je izuzetno važna i u tu svrhu Vas potičemo da s nama komunicirate.

Možete nam se obratiti putem telefona na 051 615 325 ili 097 624 1525, putem e-maila na almanah.rijeka@gmail.com , ukoliko nas kontaktirate, moguće je da ćemo, na temelju Vašeg upita koji predstavlja Vašu privolu, obrađivati Vaše osobne podatke kako bismo:

  • odgovorili na Vaš upit;
  • Vam dali informacije o našim uslugama

U navedene svrhe obrađujemo Vaše osobne podatke koje nam tom prilikom sami pružite, a to su osobito Vaše ime i prezime, broj telefona, adresa, e-mail, datum upita. Razdoblje pohrane Vaših osobnih podataka zavisno je o prirodi Vašeg upita koji obrađujemo dok za isto postoji svrha.

Poslovna suradnja

Ukoliko ste naš poslovni partner obrađujemo Vaše osobne podatke koji su nam nužni u svrhu sklapanja, provedbe i izvršenja naših ugovornih obveza. Almanah surađuje u većini slučajeva s poslovnim subjektima te samo u manjem opsegu obrađuje osobne podatke fizičkih osoba, a koji mogu uključivati osobne podatke poput imena i prezimena, adrese, OIB-a te kontakt podataka. Pružanje Vaših osobnih podataka u ovom slučaju je nužan uvjet za ugovorni odnos. Podatke pohranjujemo za vrijeme dok traje naša suradnja kao i po proteku iste u onom razdoblju koje nalažu naše zakonske obveze.

Kako i s kim dijelimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s državnim tijelima na njihov zahtjev i s trećima koji nam pružaju usluge obrade osobnih podataka kao izvršitelji obrade. Ovi su pružatelji usluga, sukladno uređenim ugovornim odnosima u svrhu zaštite osobnih podataka, obvezni koristiti podatke koji su im povjereni isključivo u skladu s našim smjernicama i strogo za svrhu koju smo ugovorili.

Vaša prava

U svakom trenutku možete:

  • zatražiti pristup svojim osobnim podacima i zatražiti ažuriranje osobnih podataka;
  • tražiti da Vam pružimo dodatne informacije o načinu na koji koristimo Vaše podatke;
  • zaprimiti osobne podatke o Vama koje ste nam dali u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te, gdje je to tehnički moguće, da prenesemo te podatke drugom voditelju obrade bez zapreka ako se obrada Vaših podataka temelji na Vašoj privoli i provodi se na automatizirani način;
  • u slučajevima gdje se obrada temelji na privoli, povući svoju privolu s učinkom u budućnosti kako bismo prestali s takvom određenom obradom. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije njezina povlačenja;
  • zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka
  • dati prigovor na svaku obradu koja se temelji na našem legitimnom interesu, osim ako su razlozi za izvršenje takve obrade jači od prava na zaštitu osobnih podataka.

Službenik za zaštitu podataka

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za obradu Vaših osobnih podataka i ostvarenje prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka putem kontakta.

e-mail: almanah.rijeka@gmail.com .

 

Ako sumnjate na povredu vezano za zaštitu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci voditelja obrade

Voditelj obrade:          Almanah d.o.o.
Adresa:                       Tonžino 8, 51000 Rijeka, Hrvatska
Tel.:                             +385 51 615325,
Fax:                             +385 97624 1525
E-mail:                         almanah.rijeka@gmail.com

Povjerljivost i pristup podacima

Ovom izjavom obvezuje se tvrtka Almanah d.o.o. da će sukladno Uredbi EU 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka  (Uredba) čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa, te da ćemo iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati, prodavati ni prenositi podatke koje smo zaprimili (osim u slučajevima propisanim Uredbom).

Promjene naših Pravila privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova pravila privatnosti stupaju na snagu 25.05.2019. godine.